Terence Kongolo meldt zich weer op Varkenoord

Terence Kongolo meldt zich weer op Varkenoord

Terence Kongolo heeft de volgende stap gezet in het herstel van zijn hamstringblessure, die hij op zondag 6 november opliep in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De 22-jarige verdediger meldde zich dinsdagochtend weer op het trainingsveld, waar hij onder begeleiding van de medische staf diverse oefeningen afwerkte.

Naast Kongolo meldde een uitgedunde selectie zich op het koude Varkenoord. Een deel van de spelersgroep is vandaag in Londen, waar Feyenoord 2 vanavond speelt tegen Chelsea U23. De spelers die zondag aan de aftrap stonden van het uitduel met FC Utrecht - plus Michiel Kramer en Renato Tapia – werkten een uitlooptraining af, terwijl Brad Jones, Pär Hansson en Justin Bijlow onder handen werden genomen door keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Feyenoord traint woensdag opnieuw om 10:30 uur. Op donderdag geniet de selectie van een rustdag, waarna tijdens de besloten trainingen van vrijdag en zaterdag verder wordt toegewerkt naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam (zondag 14:30 uur).

Foto: Feyenoordtraining.nl

Lees meer over
Justin Bijlow Renato Tapia Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties