Derksen hekelt tweetal: ''Zij gingen in zichzelf geloven''

maandag 28 november 2016 20:56 69.899 keer bekeken 342 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor zondagmiddag dure punten in de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-3). Door het puntverlies zagen de Rotterdammers, die in de afgelopen vijf wedstrijden slechts één keer wonnen, aartsrivaal Ajax op gelijke hoogte komen. Volgens Johan Derksen, analist bij Voetbal Inside, is er geen sprake van een crisis in Rotterdam Zuid.

“Feyenoord gaat echt wel weer een keer winnen, maar steekt nu gewoon niet in goede doen”, zegt hij in het RTL7-programma. “Omdat het in het begin van het seizoen meezat gingen sommige spelers, zoals Vilhena en Karsdorp, in zichzelf geloven. Zij lieten zich wijsmaken dat het grote voetballers zijn. Het zijn spelers die gewoon keihard moeten blijven werken en bij beslissende momenten de bal moeten afgeven. Ze moeten niet denken dat ze het zelf wel kunnen oplossen.”

Volgens ‘de snor’ hoeft Feyenoord niet per se nieuwe spelers aan te trekken in de winterstop. “De bank van Feyenoord is niet slecht. Renato Tapia is een slapzak maar geen slechte voetballer. Ook die jongen van Vitesse (Marko Vejinovic, red.) is prima voor Feyenoord”, zegt hij. “Ze moeten Ridgeciano Haps van AZ halen”, voegt Rene van der Gijp toe. “Nelom is niet best en Kongolo is vooral een goede centrale verdediger."

Gerelateerd nieuws
342 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 797 mensen actief, waarvan 202 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved