Van Bronckhorst: ''Daar hadden we veel moeite mee''

Van Bronckhorst: ''Daar hadden we veel moeite mee''

Feyenoord wist zondagmiddag niet te overtuigen tegen FC Utrecht. Pas in de allerlaatste minuut van de wedstrijd werd er door een goal van Michiel Kramer nog een punt gered. Trainer Giovanni van Bronckhorst zag hoe zijn Feyenoord er niet in slaagde om goed in de wedstrijd te komen. ''Dan heb je geluk dat je in de slotfase door opportunistisch te spelen nog een punt pakt."

Van Bronckhorst geeft aan dat zijn ploeg problemen had met de tactiek van de tegenstander. "Als je backs uit hun zone lopen, reageren Haller en Zivkovic. Dan komt je achterhoede scheef te staan. Daar hadden we veel moeite mee, dat kregen we niet onder controle", vertelt Van Bronckhorst aan FOX Sports. "Zij hebben slimme spelers die overal tussen lopen. Dan moet de communcatie goed zijn, en dat was het niet. Dan geef je tegengoals weg waardoor je het jezelf heel moeilijk maakt."

Feyenoord heeft het de laatste weken moeilijk, en oogt niet meer zo fris als aan het begin van het seizoen. "Het heeft ook te maken met de vele wedstrijden, wedstrijden op topniveau. Afgelopen donderdag hebben we ver moeten gaan, dat werkt natuurlijk door. Op karakter sleep je er nog een punt uit", aldus Van Bronckhorst.

Door het puntverlies staat Feyenoord nu op gelijke hoogte met nummer twee Ajax, terwijl het ook de nummer drie PSV ziet naderen. "We moeten gewoon naar onszelf kijken en de wedstrijden blijven winnen. De prijzen worden pas op het laatst verdeeld."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties