Elia schuldbewust: ''Ik raakte de bal verkeerd''

Elia schuldbewust: ''Ik raakte de bal verkeerd''

Door een late treffer van Michiel Kramer heeft Feyenoord nog 3-3 gespeeld bij FC Utrecht. Een van de tegengoals begon bij een fout van linksbuiten Eljero Elia. "Ik wou hem wegroeien, maar ik raak de bal verkeerd. Ik dacht dat de keeper hem nog zou hebben, maar dat was niet zo", legt hij uit aan FOX Sports.

Elia was onderdeel van een Feyenoord dat niet goed in de wedstrijd zat. "We waren bang om te voetballen. We gingen achteruitlopen; ik kwam bijna alleen maar op de linksbackpositie. Toen Bilal erin kwam gingen we voorin één op één spelen. Pas toen kwamen we aan voetballen toe."

De linksbuiten wil niet te veel waarde hechten aan het puntverlies. "We hebben vorig seizoen op deze manier drie keer van Utrecht gewonnen, alleen vandaag kwam het er niet uit. We moeten positief blijven. We hebben karakter getoond en de 3-3 eruit gesleept, terwijl iedereen dacht dat we deze wedstrijden zouden verliezen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties