Quiz I De algemene Feyenoord editie #1

Het is weer zaterdagavond en dat betekent tijd voor een FR12-quiz! Dit keer geen specifiek thema maar met tien verschillende vragen over Feyenoord. De antwoorden van de Manchester United-quiz van vorige week staan onder de quiz.

Indien de quiz niet goed werkt klik HIER.

De goede antwoorden van de quiz van vorige week:

Op 28-04-1959 kwam MUFC naar De Kuip. Wat was de uitslag van deze vriendschappelijke wedstrijd?

- 3-5

George Best was een wereldster in zijn tijd bij MUFC. Het gerucht ging dat hij naar Feyenoord zou komen maar uiteindelijk kwam een andere Best. Welke?

- Clyde Best

Feyenoord en MUFC troffen elkaar ook vriendschappelijk in het 708-toernooit in amsterdam (2-1 winst). Wie scoorde er namens Feyenoord in deze wedstrijd?

- Bennie Wijnstekers en Andej Jeliazkov

In 1985 kwam United naar het AD toernooi in Rotterdam, Feyenoord won wederom van MUFC en dit keer met 1-0, wie scoorde het enige doelpunt?

- Ruud Gullit

Op 22-10-1997 speelde Feyenoord de uitwedstrijd in de Europacup 1 in Manchester, wie was de aanvoerder van de Roterdammers?

- Jean-Paul van Gastel

In de uitwedstrijd van 1997 werd Giovanni van Bronckhorst in de 38ste minuut uit de wedstrijd getrapt, welke speler van MUFC deed dit?

- David Beckham

Bij de return in De Kuip viel er ook een Feyenoorder geblesseerd uit en moest er per brancard af, wie was dit?

- Patricio Graff

Feyenoord stond bij de return in De Kuip met 0-2 achter, wat deed Studio sport vervolgens?

-Studio sport schakelde over naar Newcastle - PSV wegens 'Journalistieke motieven'

Welke Feyenoordspeler scoorde bij de return in De Kuip in 1997 drie minuten voor tijd de eretreffer voor Feyenoord (1-3)?

- Igor Kornejev

Op 15 september 2016 won Feyenoord met 1-0 van Manchester United, wie scoore voor Feyenoord het enige doelpunt?