Zlatan: ''Ik heb geen gevoel bij Feyenoord''

Zlatan: ''Ik heb geen gevoel bij Feyenoord''

Voor Manchester United is het erg belangrijk dat de wedstrijd tegen Feyenoord morgen gewonnen wordt. In de eerste plaats om uitschakeling te voorkomen en om zo revanche te krijgen voor de nederlaag in Rotterdam (1-0). Voor één speler in het bijzonder is het een wedstrijd die hij graag speelt vanwege zijn afkeer voor Feyenoord: Zlatan Ibrahimovic.

De Zweedse aanvallerr heeft een verleden bij aartsrivaal Ajax. Zlatan heeft dus de rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax van dichtbij mogen meemaken. Het is voor de spits wel duidelijk waar zijn voorkeur naar uitgaat. "Toen ik bij Ajax speelde, won Feyenoord niets. Ik heb geen gevoel bij Feyenoord, wel bij Ajax, waar ik een geweldige tijd heb gehad en met geweldige spelers speelde", geeft Zlatan aan op de persconferentie van vandaag.

Onlangs in de Europa League- wedstrijd tegen Ajax maakte voormalig Feyenoorder John Guidetti namens Celta de Vigo, zijn liefde voor Feyenoord ook duidelijk nadat hij gescoord had. Ondanks dat de landgenoten op veel vlakken te vergelijken zijn, zijn er ook een hoop verschillen. De één is voor Ajax en de ander voor Feyenoord. Op de vraag of Zlatan zijn liefde voor Ajax ook duidelijk zal maken, mocht hij morgen scoren tegen Feyenoord antwoordde hij: "Volgens mij is dat allang duidelijk. Ik maak dat duidelijk met doelpunten en niet met gebaren of door leuzen te roepen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties