Darmian: ''Deze wedstrijd is wellicht toch iets eenvoudiger''

Darmian: ''Deze wedstrijd is wellicht toch iets eenvoudiger''

Feyenoord speelt donderdagavond een belangrijke wedstrijd in de Europa League. In Manchester zal de ploeg van Giovanni van Bronckhorst moeten proberen de drie punten mee terug naar Rotterdam te nemen. Dat zal geen makkelijke opgave worden. Manchester United is namelijk al dertien Europese thuisduels ongeslagen en heeft dus vertrouwen in een goed resultaat tegen Feyenoord.

Hoogstwaarschijnlijk met Elia of Toornstra als tegenstander, is Matteo Darmian ervan overtuigd dat het Feyenoord thuis kan verslaan. "We speelden in Rotterdam geen beste wedstrijd, maar nu spelen we thuis en dat is wellicht toch iets eenvoudiger'', geeft de verdediger aan op de website van Manchester United.

Voor The Red Devils is het wellicht de laatste kans om ervoor te zorgen dat het Europese avontuur na zes wedstrijden er weer op zit. Mocht Feyenoord in Manchester winnen en Fenerbahce thuis winnen van Zorya Luhansk, dan is Manchester United uitgeschakeld. Darmian weet dus dat er veel op het spel staat. "Het is een moeilijke groep waarin we zitten en Feyenoord is een lastige tegenstander, maar we zitten nog steeds in de race. We moeten winnen en zullen er staan. Het is een groot toernooi, met bovendien een ticket voor de Champions League als prijs. Voor ons is het cruciaal in dat toernooi te belanden.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties