Feyenoord definitief zonder El Ahmadi

Feyenoord definitief zonder El Ahmadi

Karim El Ahmadi reist woensdag niet met de Feyenoord-selectie mee naar Manchester, waar donderdag de volgende Europa League-wedstrijd op het programma staat. De Marokkaans international, die zondag zijn rentree maakte na een voetblessure, blijft achter in Rotterdam en komt dus niet in actie op Old Trafford.

Ook Eric Botteghin en Terence Kongolo behoren niet tot de spelers die zich woensdag aan het einde van de ochtend melden op Rotterdam / The Hague Airport voor vertrek naar Engeland. Botteghin is geschorst vanwege zijn rode kaart tegen Zorya Luhansk, terwijl Kongolo kampt met een hamstringblessure.

De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst voor Manchester United – Feyenoord (donderdag om 21:05 uur) bestaat uit twintig spelers en ziet er als volgt uit:

2. Rick Karsdorp
5. Marko Vejinovic
6. Jan-Arie van der Heijden
7. Dirk Kuyt
9. Nicolai Jørgensen
10. Tonny Vilhena
11. Eljero Elia
14. Bilal Basaçikoglu
15. Lucas Woudenberg
18. Miquel Nelom
19. Steven Berghuis
20. Renato Tapia
22. Justin Bijlow
25. Brad Jones
26. Bart Nieuwkoop
27. Simon Gustafson
28. Jens Toornstra
29. Michiel Kramer
30. Pär Hansson
31. Wessel Dammers

Lees meer over
Wessel Dammers Steven Berghuis Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Justin Bijlow Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties