Gudde: ''Een slurpende Operatie Manchester opgezet''

Gudde: ''Een slurpende Operatie Manchester opgezet''

Eric Gudde hoopt dat de 7.000 Feyenoord-supporters die deze week afreizen naar Manchester zich zullen gedragen. Al sinds de loting wist de algemeen directeur dat de voorbereidingen daarop veel tijd zouden vergen.

''De vliegtuigen waren al volgeboekt, er waren talloze overtochten geregeld. We wisten: de 'Operatie Manchester United' zou een heel forse gaan worden. Een operatie die ons buitensporig veel energie zou gaan kosten'', stelt Gudde in het Algemeen Dagblad.

''Formeel zijn we niet verantwoordelijk voor de mensen die in de stad rondlopen, maar we vóelen ons natuurlijk wel verantwoordelijk'', vervolgt hij. ''Vanuit dat 'verantwoordelijk voelen' hebben we ook deze energie slurpende 'Operatie Manchester' opgezet.''

Feyenoord-supporters mét geldig kaartje voor het 3.100 plaatsen tellende uitvak moeten een polsbandje dragen. ''Wij wilden dat liever niet. Maar als het bijdraagt aan het eventuele slagen van deze dag, dan moeten we er ook niet al te moeilijk over te doen. Het gaat donderdag wel om de toekomst van Feyenoord.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties