''Wij hebben tot nu toe gewoon heel erg goed gepresteerd''

zaterdag 19 november 2016 13:00 15.508 keer bekeken 57 reacties Pro Shots

Feyenoord TV interviewde Dirk Kuyt. De twee weken rust vanwege de interlandperiode kwamen wat hem betreft niet als geroepen. "Het was soms een beetje ongemakkelijk. Het is natuurlijk heerlijk om wat dagen vrij te zijn en even wat tijd door te brengen met familie en vrienden, maar aan de andere kant is het ook wel lekker om in een bepaald ritme te zitten van trainen en wedstrijden spelen. Als team staan we weer te trappelen om met z'n allen zondag te gaan spelen."

Na twee punten uit de laatste drie wedstrijden in de competitie is het verval misschien wel ingetreden. "Wij als spelersgroep zijn daar helemaal niet mee bezig en als je bij Feyenoord speelt wordt er altijd van je verwacht dat je wint. Wij hebben tot nu toe gewoon heel erg goed gepresteerd. In de wedstrijden tegen Heerenveen en Ajax hebben we het misschien zelf nagelaten om te winnen, maar we hebben goed gespeeld. Tegen Zorya loop je tegen een rode kaart aan en speel je toch nog gelijk in een lastige uitwedstrijd. 'Tegen Eagles' zijn we absoluut niet tevreden, maar dat kan gebeuren en er is maar een ding belangrijk en dat is dat we graag willen blijven staan op de plek waar we nu staan."

Over de wedstrijd tegen Pec Zwolle is Kuyt ook duidelijk. "In mijn optiek is het een ploeg die goed voetbal speelt, maar wij moeten er voor zorgen dat ze niet aan voetballen toekomen." Hijzelf heeft vaak gescoord tegen Pec Zwolle. "Het zou lekker zijn om weer een goal of meerdere goals tegen Zwolle te maken."

Gerelateerd nieuws
57 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 609 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved