Dammers moet Zlatan stoppen: ''De enige optie''

vrijdag 18 november 2016 23:50 64.036 keer bekeken 129 reacties Pro Shots

FC Rijnmond staat in haar uitzending stil bij de capaciteiten van Van Bronckhorst als trainer, de kwaliteit van Feyenoord als team, de inbreng van Kuyt en El Ahmadi en de defensieve zorgen van de Rotterdammers.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam had in het programma gemengde gevoelens of Van Bronckhorst nu wel of niet bewezen heeft dat hij het trainerschap aankan. "Gedeeltelijk. Ik vond hem vorige week bij Go Ahead Eagles niet sterk door na zo'n wanprestatie de ploeg in bescherming te nemen, zelfs complimenten te geven: dat zie je grote trainers niet doen."

Sportjournalist Emile Schelvis stond stil bij de functie van Karim El Ahmadi. "Eigenlijk is Karim El Ahmadi de voetballeider van Feyenoord. Toen hij en Vilhena niet speelden zag je al hoe het tempo op het middenveld omlaag ging, met name in Odessa (tegen Zorya Luhansk - red.) en natuurlijk zeker tegen Go Ahead. Kuyt is natuurlijk nog steeds de leider in naam en uitstraling, want Karim vertegenwoordigt Feyenoord nog niet op die manier, maar hij is wel de ontegenzeggelijke voetballeider van Feyenoord."

Schelvis verwacht niet dat het verlies tegen Go Ahead Eagles verstrekkende gevolgen gaat hebben, maar er is genoeg werk aan de winkel voor Van Bronckhorst. "Feyenoord zal niet meer zo door het ijs zakken als vorig seizoen. Je speelt nooit een heel seizoen zoals je aan het begin van dit seizoen hebt gespeeld. Gio zal nieuwe prikkels moeten zoeken. Hoe lang blijft Elia geduldig? Hoe lang blijft het vertrouwen in Bilal? Ik ben fan van Berghuis omdat hij contact heeft tussen zijn hoofd en zijn voeten, maar hij heeft op dit moment moeite om zijn ritme te hervinden."

Tot slot kwamen ook nog de defensieve zorgen van Feyenoord tegen Manchester United aan bod. Krabbendam vindt dat Wessel Dammers de kans moet krijgen om Ibrahimovic af te stoppen. "Als je een speler kiest die gewend is om op die positie te spelen, dan is dat de enige optie."

Gerelateerd nieuws
129 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 642 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved