Stelling: Feyenoord moet het middenveld in de winter versterken

Stelling: Feyenoord moet het middenveld in de winter versterken

Karim El Ahmadi, één van de drijvende krachten dit seizoen bij koploper Feyenoord, mist in januari maximaal vier wedstrijden van de Rotterdammers. De middenvelder neemt dan deel aan de Africa Cup. Dat toernooi wordt van 14 januari tot en met 5 februari gehouden.

Roda JC-uit, Willem II-thuis, NEC-thuis en FC Twente-uit moet Karim El Ahmadi waarschijnlijk missen. Volgens Hugo Borst moet Feyenoord in de winterstop hierop inspelen en een vervanger halen. Renato Tapia, de beoogde vervanger van de Marrokaanse international, is niet goed genoeg.

''Dat is zo'n gruwelijk groot verschil. Dat gaat gewoon niet,'' oordeelt Hugo Borst. ''Als ik Feyenoord was zou ik ook echt in de winterstop een vervanger voor El Ahmadi halen.'' Vandaar de stelling: Feyenoord moet het middenveld in de winter versterken. [poll=308]

FR12.nl legt regelmatig een stelling voor aan de bezoekers. Heb jij een idee voor de volgende stelling? Laat het dan weten in het reactiesysteem of via het contactformulier.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties