Derksen steunt Jansen: ''Zijn aanpak is succesvol gebleken''

donderdag 17 november 2016 15:00 26.667 keer bekeken 66 reacties Pro Shots

Wim Jansen heeft de afgelopen dagen stevige kritiek geleverd op de KNVB. De architect van de Feyenoord-jeugdopleiding kan zich niet vinden in het ‘Winnaars van Morgen’-plan van de voetbalbond, wat onder andere het jeugdvoetbal in Nederland wil veranderen. Johan Derksen, analist van het RTL7-programma Voetbal Inside, is het roerend eens met de 70-jarige Feyenoorder.

“Ik heb in de Telegraaf een fantastisch interview gelezen met Wim Janssen, de hoge priester van jeugdopleidingen”, zegt Derksen in het internetprogramma Doordekken. “De KNVB en meneer van Breukelen hadden naar Jansen moeten gaan en hem carte blanche moeten geven zodat hij de jeugdopleidingen kon organiseren. Jansen gaat goed om met journalist Marcel van der Kraan van de Telegraaf. Hij heeft Jansen zo gek gekregen om hem in de publiciteit te laten treden, wat hij normaal niet doet. Als hij dat dan wel doet, is de nood hoog en maakt hij zich zorgen.”

“Hij heeft er helemaal in zijn eentje voor gezorgd dat Feyenoord in moeilijke tijden werd gered”, vervolgt hij. “Hij had de jeugdspelers klaarstaan toen het nodig was en zijn jeugdopleiding is jaren achtereen uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland. De KNVB kiest dan een nobody als Jelle Goes om zulke zaken te regelen. Ze komen dan met een rapport waar louter onzin in staat en Janssen veegt dat in één klap van tafel.”

Derksen kan zich volledig vinden in de ideeen van Jansen. “Het is een heel realistische zienswijze van een man die alles aan den lijve heeft ondervonden. Hij heeft in het verleden bewezen dat zijn aanpak een succesvolle aanpak is.”

Gerelateerd nieuws
66 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 565 mensen actief, waarvan 64 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved