Supportersvereniging organiseert 'sterretjes-actie' voor Vilhena

Supportersvereniging organiseert 'sterretjes-actie' voor Vilhena

FSV De Feijenoorder organiseert aanstaande zondag, tijdens de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle, een actie ter nagedachtenis van de moeder van Tonny Vilhena. De moeder van de Feyenoord-middenvelder overleed deze maand aan de gevolgen van kanker. De supportersvereniging hoopt met een ‘sterretjes-actie’ Vilhena een hart onder de riem te kunnen steken.

“Enorm veel supporters hebben de afgelopen weken bij FSV De Feijenoorder en Feyenoord aangegeven dat ze 'iets' zouden willen doen voor de familie Vilhena”, schrijft de supportersvereniging. “De vereniging heeft eerst aan de familie Vilhena gevraagd of een dergelijk gebaar op prijs wordt gesteld. Dat blijkt zo te zijn.”

“FSV De Feijenoorder is in goed overleg met Feyenoord overeengekomen dat er aanstaande zondag –bij hoge uitzondering– sterretjes in het stadion gebruikt mogen worden op de gele zijde. We willen deze sterretjes bij opkomst van de spelers ontsteken. Op deze manier hopen we de familie Vilhena een mooi gebaar te kunnen schenken als eerste afsluiting van deze moeilijke tijd, en tegelijkertijd ook met alle Feyenoorders een bijzondere sfeeractie neer te zetten.”

“We willen alle supporters op de gele zijde vragen het sfeerteam te helpen bij het verspreiden van de sterretjes. Ouders verzoeken we geen sterretjes door kinderen te laten aansteken en/of vasthouden. Dit voor hun eigen veiligheid. Let tijdens de actie ook op je medesupporters tijdens de sfeeractie.” De vereniging hoopt op ‘een mooi en waardig gebaar richting Vilhena en zijn familie.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties