Clubloze Drenthe: ''Van wat moet ik spijt hebben?''

Clubloze Drenthe: ''Van wat moet ik spijt hebben?''

Oud-Feyenoorder Royston Drenthe zit momenteel zonder club, maar heeft in het verleden fantastische tijden gekend bij Real Madrid. De linkspoot werd overgenomen van Feyenoord en maakte heel wat mee bij De Koninklijke en vertelt daar over in gesprek met Soufiane Touzani.

''Ik heb tussen 2007 en 2010 bij de club gespeeld. Het was een mooie ervaring, het is geweest. Mijn leven is nu. Ik kijk niet meer naar dat", vertelt Drenthe in gesprek met Touzani TV. "Ook niet meer naar een of andere troostprijs. Of naar dat ik die boy uit Rotterdam was die bij Real heeft gespeeld. Dat is allemaal weg."

Drenthe heeft geen spijt van zijn keuzes. "Van wat moet ik spijt hebben? Blijkbaar was ik gewoon niet goed genoeg of was mijn vibe niet daar. Alles verandert in het leven. De voetballerij blijft toch een vieze wereld. Als je kijkt naar Casillas. Hij was één van de grootste mannen bij Real, maar is nu toch keeper van FC Porto."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties