''Ik maak me wel zorgen om Feyenoord''

''Ik maak me wel zorgen om Feyenoord''

Hans Kraay jr. was vrijdagmiddag te gast in FC Rijnmond. In de voetbaltalkshow, die is opgenomen in Café Verschoor in Rotterdam-Delfshaven, vertelt de trainer van FC Lienden dat het moeilijk wordt voor Feyenoord om goed te blijven presteren met alle blessures.

''Ik maak me wel zorgen om Feyenoord. Iedereen zegt dat ze een brede selectie hebben, maar ze hebben helemaal geen brede selectie. Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi vallen weg en het hele middenveld is in elkaar gedonderd.''

''Met Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin is er al een centrum dat niet al te snel opbouwt, daarvoor stonden Renato Tapia en Marko Vejinovic,'' vervolgt Hans Kraay in FC Rijnmond. ''Zij speelden met z'n vieren tegen twee mensen, maar het duurde ontzettend lang."

Kraay heeft wel positieve woorden over voor Giovanni van Bronckhorst. "Wat ik geweldig vind is dat Van Bronckhorst niet boos is geworden. Of dit alleen voor de buitenwereld was? Nee, want ook ik maak positieve opmerkingen na een nederlaag", aldus Kraay.

Lees meer over
Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties