UPDATE | Kees Jansma ontkent berichtgeving over Advocaat

UPDATE | Kees Jansma ontkent berichtgeving over Advocaat

Dick Advocaat heeft besloten een punt te zetten achter zijn loopbaan als trainer. Tijdens onderzoek kwam aan het licht dat de ervaren coach van Fenerbahce last heeft van hartritmestoornissen en definitief gaat vertrekken bij de Turkse topclub. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag. Mario Been moet tijdelijk het roer overnemen.

Update 19.15 uur | Jansma ontkent berichtgever over Advocaat
De Turkse media staat bekend om het grote speculeren. Zo bleek ook vrijdagmiddag. Vandaag meldden verschillende Turkse kranten dat Dick Advocaat, oud-adviseur van Feyenoord, zijn werkzaamheden als trainer van Fenerbahce naast zich neer moest leggen door hartritmestoornissen.

Volgens Kees Jansma, sportjournalist en oud-perschef van het Nederlands elftal, is het uit een Turkse duim gezogen. “Berichten vanuit Turkije over gezondheidsproblemen van Dick Advocaat kloppen niet”, schrijft Jansma op Twitter. “”k had hem schaterlachend aan telefoon.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties