Van Hanegem: ''Feyenoord deed maar wat''

Van Hanegem: ''Feyenoord deed maar wat''

Willem van Hanegem heeft het laatste half uur van Go Ahead Eagles - Feyenoord niet meer gezien. De clublegende ergerde zich mateloos aan het spel van de Rotterdammers. ''Het kan dat er één of twee spelers niet in goeden doen zijn, maar nu waren ze dat allemaal''', schrijft De Kromme in zijn column vandaag.

''Plus de invallers. En wat mij betreft ook de trainer, die in zijn praatje achteraf de situatie met de moeder van Vilhena aanhaalde om aan te geven dat het zo'n moeilijke week is geweest. Ik vind dat iets dat je er niet bij mag halen, want als je wél had gewonnen, had je dan gezegd: ze hebben karakter getoond voor Tonny?'', vraagt Van Hanegem zich af in het Algemeen Dagblad.

''Gisteren deden ze maar wat. En ze hebben geen leider in het veld die optreedt. Typerend vind ik hoe Jan-Arie van der Heijden de 1-0 inleidt. Hij heeft de bal, heeft hem al vrijgemaakt en kan 'm zo vooruit wegspelen. Gevaar geweken. Maar nee, hij wil toch nog even een blok zetten tegenover die gozer van Go Ahead en verspeelt alsnog de bal. Waarom is dat? Wil meneer even showen dat hij bij Feyenoord speelt? Speel potverdimme gewoon die bal en klaar.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties