Feyenoord en Hansson mogelijk uit elkaar: ''Hij wil spelen''

Feyenoord en Hansson mogelijk uit elkaar: ''Hij wil spelen''

Feyenoord neemt in januari mogelijk afscheid van doelman Par Hansson. De doelman, die begin 2016 overkwam van Helsingborgs IF, is momenteel tweede keeper achter doelman Brad Jones maar wanneer Kenneth Vermeer terugkeert van zijn blessure zal hij derde keeper zijn. Bij een nieuwe club hoopt Hansson weer te kunnen spelen.

“Par heeft het goed naar zijn zin bij Feyenoord, maar uiteindelijk wil hij wel wedstrijden spelen”, zegt de zaakwaarnemer van de Zweed tegenover Fotbolldirekt. “Par heeft speelminuten nodig en misschien krijgt hij dat als hij in januari een transfer maakt. We zullen de komende tijd gaan kijken naar de mogelijkheden.”

Volgens de zaakwaarnemer zou een terugkeer naar de Zweedse competitie één van de mogelijkheden zijn. “Maar ik kan op dit moment niet ingaan op namen van de geintersseerde clubs”, vervolgt hij. “We hebben wel gesproken met Djurgarden (de huidige nummer negen van de Zweedse competitie, red.). Zij kozen uiteindelijk voor Andreas Isaksson."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties