KNVB: ''Geen voorkeursbehandeling voor Jong Feyenoord''

KNVB: ''Geen voorkeursbehandeling voor Jong Feyenoord''

Feyenoord begint er langzaam over na te denken om het tweede elftal in te schrijven voor de zogenaamde voetbalpiramide. ''Maar als we het doen dan gaan we niet in de derde divisie instromen'', stelde technisch directeur Martin van Geel vorige week.

Feyenoord hoeft echter niet te rekenen op een voorkeursbehandeling van de KNVB. ''We hadden graag gezien dat Feyenoord het beloftenteam vanaf het begin had ingeschreven in de nieuwe competitie'', reageert Koen Adriaanse, woordvoerder van de KNVB, tegenover Voetbal International.

''Daarmee had de club wellicht nu in de Jupiler League of tweede divisie kunnen uitkomen. We hebben geen officieel geluid gehoord dat Feyenoord nu wel de tijd rijp acht om deel te nemen. De regels schrijven voor dat je bij een nieuwe inschrijving onderaan de competitie moet starten. De KNVB kan niet zomaar een team hoger inschrijven. Dat kan alleen in overleg met betrokken betaald voetbal- en amateurclubs.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties