Toornstra over 'Zorya-uit': ''We kunnen een goede stap zetten''

Toornstra over 'Zorya-uit': ''We kunnen een goede stap zetten''

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag op tegen Zorya Luhansk in de Europa League. Het duel, dat in het Oekraïense Odessa wordt gespeeld, is voor de Rotterdammers het vierde duel in de internationale competitie. Jens Toornstra ziet het duel als één van de belangrijkste wedstrijden uit de groepsfase.

“Het wordt een belangrijke wedstrijd”, zegt Toornstra tegenover FeyenoordTV. “We hebben thuis met 1-0 gewonnen. Het was niet moeizaam, maar het ging ook niet gemakkelijk. Nu spelen we uit, het wordt lastig. Het is de taak om een goed resultaat neer te zetten.”

“We hebben ze geanalyseerd en je ziet dat ze veel wedstrijden maar met één doelpunt verschil verliezen”, vervolgt hij. “Verdedigend staan ze goed en daar tegenover scoren ze niet heel veel. Het is een taaie tegenstander, zeker als je in Oekraïne speelt.”

Volgens de middenvelder, die voornamelijk als buitenspeler speelt, kan Feyenoord een goede stap zetten bij een overwinning. “We zien deze wedstrijd als een heel belangrijk duel. Als je wint, kan je een goede stap zetten. Het ligt natuurlijk ook aan het resultaat van de anderen, maar een overwinning zou mooi zijn. We zullen zien hoe het gaat lopen.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties