''Toen was het vooral Rick die goed kon opkomen''

''Toen was het vooral Rick die goed kon opkomen''

Rick Karsdorp zet momenteel grote stappen in zijn ontwikkeling en dat merkt de verdediger zelf ook. De 21-jarige Feyenoorder verkeert in de vorm van zijn leven en schopte het zelfs tot basisspeler in het Nederlands elftal. Het is alleen nog wachten op zijn eerste doelpunt in De Kuip.

"Ik zit lekker in mijn vel en speel redelijk tot goede wedstrijden", zegt hij in gesprek met de NOS. Karsdorp ziet een duidelijke verbetering ten opzichte van de speler die hij vorig seizoen nog was. "Toen was het vooral Rick die goed kon opkomen, maar verdedigend een steekje liet vallen."

"Dat is dit seizoen veranderd, misschien ook omdat ik zo veel speel momenteel", vervolgt Karsdorp, die zelf ook staat te kijken van zijn opmerkelijke metamorfose als voetballer. "Drie jaar geleden speelde ik nog op de 10-positie, nu ben ik rechtsback. Zo snel kan het gaan, maar ik weet dat het nog beter kan en beter moet."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties