Vejinović: ''Dit seizoen weinig kansen gehad''

Vejinović: ''Dit seizoen weinig kansen gehad''

Marko Vejinović speelde vorig jaar alle wedstrijden van Feyenoord tijdens de eerste seizoenshelft. De middenvelder, die in de zomer van 2015 overkwam van Vitesse, moet het dit seizoen doen met een reserverol binnen het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. De Nederlander met Bosnische roots wist, als invaller, woensdagavond te scoren voor Feyenoord in de bekerwedstrijd tegen Excelsior.

“Ik ben heel blij met mijn doelpunt en de overwinning”, zegt Vejinović over zijn eerste officiele treffer voor Feyenoord tegenover RTV Rijnmond. “De bal kwam in mijn ogen goed aan en ik pakte hem goed, een mooie treffer. We hebben een goed resultaat neergezet en daar zijn we blij mee.”

Bij Feyenoord werkten veel wisselspelers zich dit seizoen op tot basisspeler, zoals Jan-Arie van der Heijden en Bilal Basacikoglu. “Ik denk dat we als groep heel hecht zijn en het elkaar gunnen”, zegt hij. “Wie er ook invalt, iedereen wil het laten zien en zichzelf bewijzen. Daar geven we allemaal honderd procent voor. Ik wil invallen en mezelf laten zien. Ik heb weinig kansen gehad dit seizoen dus ik probeer mijn kans te pakken als ik die wel krijg.”

“Dit was voor mij de eerste kans van het seizoen om mezelf te laten zien”, zegt hij over zijn invalbeurt tijdens Excelsior. “Het smaakt zeker naar meer, maar sinds ik bij Feyenoord ben gekomen, ben ik gekomen om te spelen. Daar ga ik vol voor.

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties