Feyenoord in 2018 naar super-de-luxe trainingscomplex

Feyenoord in 2018 naar super-de-luxe trainingscomplex

Nog voor de zomer van 2017 zou de eerste paal de grond in kunnen van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord op het oude terrein van Hillesluis. Dat meldt de projectleider Alain Kooiman vandaag in het Algemeen Dagblad.

Aan het begin van het seizoen 2018/2019 zou er dan getraind kunnen gaan worden. Het moet een 'super-de-luxe' trainingscomplex worden dat zich kan meten met dat van de andere topclubs. 'Voor supporters die de training willen volgen, is een speciale toeschouwerszone langs het veld gereserveerd voor de dagen dat er niet besloten wordt getraind.'

In het strak, modern en luchtig vormgegeven pand is alles wat de voetballers nodig hebben samengebracht: kleedkamers, wellness, fitness en een gedeelte waar alles op bewegen is gericht. In een vide is de mogelijkheid om een potje te voetvolleyballen. Daarnaast bevinden zich hier alle medische faciliteiten en een behandelruimte. Op de eerste verdieping komen onder andere de kantoren voor de technisch directeur en de technische staf plus de video- en data-analyse. Hier is ook het restaurant en de spelerslounge.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties