Toornstra baalt van wissel: ''Zat wel lekker in de wedstrijd''

Toornstra baalt van wissel: ''Zat wel lekker in de wedstrijd''

Jens Toornstra speelde zondagmiddag met Feyenoord gelijk tegen Ajax. De Rotterdammers hoopten hun reeks winstpartijen te verlengen tegen de aartsrivaal, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Toornstra legde een goede partij op de prachtige grasmat van de Kuip, maar werd toch halverwege de tweede helft gewisseld.

“Ik zat wel lekker in de wedstrijd, het ging wel oké”, zegt hij in het internetprogramma FC Afkicken. “Ook de combinatie met Terence (Kongolo, red.) ging goed en ik had zelf nog een schot tegen het einde van de eerste helft. Daarom was het wel balen dat ik na een uur werd gewisseld. Ik had er eerlijk gezegd totaal geen rekening mee gehouden. Het is jammer, maar uiteindelijk geeft Elia de assist dus is het een goede wissel.”

Volgens de middenvelder, die bij Feyenoord voornamelijk als buitenspeler speelt, hing er een deprimerende sfeer in de Rotterdamse kleedkamer na afloopt. “Het was een beetje een down-stemming, we waren allemaal teleurgesteld. We zeggen het vaker maar dit was het moment om Ajax een keer te pakken, vooral na de eerste helft. Het is klote dat je dan uiteindelijk met een gelijkspel het veld afstapt”, zegt hij. “Wij speelden meer om te winnen en zij meer om niet te verliezen.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties