Elia: ''Blij dat ik direct belangrijk kan zijn''

Eljero Elia heeft in De Klassieker tegen Ajax zijn rentree gemaakt na lang blessureleed. De linkerspits viel in de tweede helft in. ''We zijn allemaal teleurgesteld'', baalde Elia na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen FOX Sports

''Bij rust hadden we ruim voor moeten staan'', zag de aanvaller vanaf de bank. Elia verzorgde wel de assist bij de 1-1. ''Ik ben blij dat ik bij mijn rentree belangrijk kon zijn. We hebben een hele goede pot neergezet, maar op één moment zaten we te slapen.''

Elia had er uiteraard liever eerder ingekomen, maar kan coach Giovanni van Bronckhorst goed begrijpen. ''De trainer weet precies wat hij moet doen. Ze weten hoe fit ik ben. Ik vond 30 minuten vandaag wel genoeg, maar ik had gehoopt op meer. Ik wil alleen maar belangrijk zijn voor mijn team.''