''Feyenoord kan zich meten met Ajax en PSV''

''Feyenoord kan zich meten met Ajax en PSV''

Martin van Geel was vanmiddag te gast bij FC Rijnmond. De technisch directeur van Feyenoord is zéér verguld over het feit dat hij bij Feyenoord mag werken. Van Geel heeft zich echter nooit zorgen gemaakt over het verliezen van zijn baan. "Ik werk bij een fantastische club en wat mensen daarvan vinden, daar mogen anderen over oordelen'', aldus Van Geel.

Etienne Verhoeff, presentator van het programma, was benieuwd wat het verschil is tussen dit jaar en vorig jaar. Martin van Geel is van mening dat het vooral om de kern gaat van Feyenoord waar de Stadionclub intact is gebleven. "Met de vele spelers die wij langer hebben kunnen vastleggen, de aankopen die wij gedaan hebben met ondermeer Jorgensen en Berghuis en de bekerwinst, heeft dit team zoveel vertrouwen gegeven.''

Oud-voetballer Geert den Ouden vroeg zich af of dit Feyenoord zich wel kan meten met Ajax en PSV. "Er is eigenlijk weinig verschil tussen deze drie voetbalclubs. Alleen op financieel gebied moeten wij het afleggen, maar op het voetballend gedeelte maken wij echt stappen. Dat laat de huidige stand in de Eredivisie ook zien'', geeft Van Geel aan in FC Rijnmond.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties