''Plaatsing Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer''

''Plaatsing Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer''

Feyenoord neemt het morgen in De Kuip op tegen Zorja Loehansk. De Rotterdammers wonnen de eerste wedstrijd in eigen huis van Manchester United en gingen vervolgens onderuit in Turkije tegen Fenerbahce. Feyenoord staat momenteel tweede in Groep A van de Europa League.

Volgens Karim El Ahmadi moet er morgen gewonnen worden. ''Deze twee wedstrijden tegen Zorya zijn cruciaal. Als je die goed doorkomt, heb je een goede kans om te overwinteren,'' geeft de middenvelder aan op de persconforentie vandaag.

Karim El Ahmadi heeft zich verdiept in de aankomende tegenstander van Feyenoord. ''Zorya heeft een stijgende lijn te pakken sinds enkele jaren. Van onderschatting kan geen sprake zijn. Het is een karakterploeg zij wachten op onze fouten.''

In het seizoen 2014-2015 was Feyenoord op de rand van uitschakeling tegen de club uit Oekraïne in de play-off ronde van de Europa League. "Twee jaar terug hield ik constant livescore in de gaten. De plaatsing voor Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties