''Plaatsing Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer''

woensdag 19 oktober 2016 17:23 36.121 keer bekeken 58 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het morgen in De Kuip op tegen Zorja Loehansk. De Rotterdammers wonnen de eerste wedstrijd in eigen huis van Manchester United en gingen vervolgens onderuit in Turkije tegen Fenerbahce. Feyenoord staat momenteel tweede in Groep A van de Europa League.

Volgens Karim El Ahmadi moet er morgen gewonnen worden. ''Deze twee wedstrijden tegen Zorya zijn cruciaal. Als je die goed doorkomt, heb je een goede kans om te overwinteren,'' geeft de middenvelder aan op de persconforentie vandaag.

Karim El Ahmadi heeft zich verdiept in de aankomende tegenstander van Feyenoord. ''Zorya heeft een stijgende lijn te pakken sinds enkele jaren. Van onderschatting kan geen sprake zijn. Het is een karakterploeg zij wachten op onze fouten.''

In het seizoen 2014-2015 was Feyenoord op de rand van uitschakeling tegen de club uit Oekraïne in de play-off ronde van de Europa League. "Twee jaar terug hield ik constant livescore in de gaten. De plaatsing voor Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer."

Gerelateerd nieuws
58 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 930 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved