Vier assists voor Başaçıkoğlu: ''Als je dan kijkt naar Ziyech...''

dinsdag 18 oktober 2016 22:38 67.796 keer bekeken 158 reacties Pro Shots

Bilal Başaçıkoğlu begon het seizoen als reservespeler bij Feyenoord, maar de aanvaller van Feyenoord steekt de laatste weken in een goede vorm. In de laatste vier wedstrijden, waarvan twee als invaller, gaf de Turkse Marokkaan drie assists. Ook de Feyenoorder zelf is tevreden over zijn huidige prestaties.

“Ik zit lekker in mijn vel”, begint de 21-jarige Başaçıkoğlu tegenover FeyenoordTV. “Mijn acties lukken zoals in de wedstrijd tegen NEC. Ik kwam in de eerste helft vaak voorbij mijn tegenstander maar het ontbrak aan een goede eindpass. Bij zulke dingen moet je soms een beetje geluk hebben, maar verder gaat het lekker dus dat is positief.”

De buitenspeler, die deze maand ook trefzeker was voor Jong Turkije, vergeleek zijn statistieken met oud-teamgenoot Hakim Ziyech. “Ik stond nu pas twee keer in de basis maar ik zag laatst een statistiek dat ik vier assists had gegeven dit seizoen. Als je dan kijkt naar Hakim Ziyech van Ajax: hij speelde alle Eredivisisie-wedstrijden en gaf vijf assists. Als je nog maar twee keer in de basiself stond en verder alleen als invaller speelde, maar wel zo hoog staat mag je daar wel tevreden op terugkijken.” Eerder gaf hij aan dit seizoen te zien als ‘het jaar van de waarheid’. 

Gerelateerd nieuws
158 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 971 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved