Rentree Elia bij winnend Feyenoord 2

maandag 17 oktober 2016 19:04 36.921 keer bekeken 81 reacties Pro Shots

Eljero Elia heeft maandagavond zijn rentree gemaakt bij Feyenoord 2. De buitenspeler stond ruim twee maanden buitenspel door een blessure aan zijn schouder, maar speelde tegen het reserveteam van ADO Den Haag ruim een uur mee. Lang leken de Rotterdammers punten te gaan verspelen tegen de beloften uit Den Haag, maar gingen toch met de drie punten aan de haal.

Op een koud Varkenoord was het ADO Den Haag die voor het eerste gevaar van de wedstrijd zorgde. Aanvaller Ludcinio Marengo loste na drie minuten een schot richting het doel van keeper Bijlow, maar zijn schot ging rakelings naast. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en kregen nauwelijks grote kansen in de beginfase van de wedstrijd, tot de 26ste minuut. Feyenoord-middenvelder Simon Gustafson zorgde met een scherpe pass dat spits Dylan Vente vrijkwam voor doelman De Boer. De jonge Feyenoorder twijfelde niet en schoot de bal vanuit de draai achter de Haagse doelman: 0-1.

Enkele minuten na de treffer van Feyenoord 2 mochten de beloften van ADO Den Haag juichen: spits Dennis van der Heijden zorgde met een zeer fraaie boogbal voor de gelijkmaker: 1-1. Na de gelijkmaker zette de ploeg van Roy Makaay en Jan Wouters een tandje bij en kreeg het enkele grote kansen via Mo El Hankouri, Gustavo Hamer en Dylan Vente maar de bal ging er niet in. Kort voor tijd kwam invaller Rashaan Fernandes op vanaf de rechter kant, zag Simon Gustafson vrijstaan en de Zweed schoot de voorzet binnen wat de winnende treffer betekende.Scoreverloop
26' 1-0 | Dylan Vente
48' 1-1 | Dennis van der Heijden
88' 2-1 | Simon Gustafson

Opstellingen
Feyenoord 2: Bijlow; Nieuwkoop (66' Koomen), Van Beek, Dammers, Malacia; Hamer (78' Zwartjens), Gustafson, Hansson; Elia (62' Fernandes), Vente en El Hankouri.
ADO Den Haag 2: De Boer; San Roman, David, Van Schaik, Hevel, Trybull, Kastaneer, El Mahdioui, Van der Heijden, Atay, Marengo.

Wissels
Feyenoord 2: Ten Hove, Koomen, Zwartjens en Fernandes.
ADO Den Haag 2: Jouvenaar, Owusu, Otter, De Groot, Amatkaryo.

Gerelateerd nieuws
81 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 100 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved