Van Bronckhorst: ''27 punten maakt je nog geen kampioen''

Van Bronckhorst: ''27 punten maakt je nog geen kampioen''

Feyenoord heeft met moeite de zegereeks in de Eredivisie weten te verlengen. Bij NEC werd een 1-0 achterstand laat in de wedstrijd omgebogen naar een 1-2 overwinning. Trainer Giovanni van Bronckhorst is opgelucht, maar absoluut niet tevreden over de eerste helft.

“Vooral in de eerste helft liep het niet; we zaten niet goed in de wedstrijd”, begint de trainer van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond. “Onze instelling was niet goed in de eerste helft, het was niet honderd procent. Dan kom je niet in de wedstrijd en krijg je zo’n goal tegen.”

Van Bronckhorst had ondanks de achterstand wel het idee dat er nog wat te halen viel. “Zeker de laatste twintig minuten heb je het gevoel dat die goal kan vallen. NEC wordt dan naar achter gedrukt, zeker als we met drie verdedigers gaan spelen. Gelukkig voor ons valt hij dan nog.”

Feyenoord is met de overwinning nog altijd koploper met de maximale 27 punten uit negen wedstrijden. “Het zegt mij dat we het seizoen goed begonnen zijn, maar 27 punten maakt je nog geen kampioen. We zullen dit moeten vasthouden en doorzetten. We kijken niet naar andere teams, maar naar onszelf.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties