Eredivisie: PSV verspeelt opnieuw kostbare punten

Eredivisie: PSV verspeelt opnieuw kostbare punten

PSV is er weer niet in geslaagd om de drie punten binnen te slepen. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo was de ploeg van Philip Cocu de bovenliggende partij. Ondanks legio kansen slaagden de Eindhovenaren er niet in om de doelman van Heracles voor de tweede maal te passeren. PSV kwam, net als in hun laatste wedstrijd uit tegen Heerenveen. op achterstand. Binnen 50 seconden lag de bal er echter alweer aan de andere kant in, wat resulteerde in een tussenstand van 1-1. PSV bleef aandringen en was nadrukkelijk op zoek naar de goal, maar verder dan een gelijkspel kwam de landskampioen niet.

Door de uitslag in Eindhoven kan Feyenoord opnieuw het gat met PSV vergroten. Als Feyenoord zelf geen averij oploopt en de drie punten uit Nijmegen mee terug neemt naar Rotterdam, staat het negen punten voor op PSV. Morgen speelt Feyenoord om 14.30 de uitwedstrijd tegen NEC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties