Klassieker, Europa en stadsderby in belangrijk blok

Klassieker, Europa en stadsderby in belangrijk blok

Feyenoord gaat opnieuw een drukke periode tegemoet. De Rotterdammers spelen de komende weken wedstrijden in de Eredivisie, Europa League en de KNVB Beker. Vandaag wordt het startschot gegeven met het uitduel tegen NEC, waarna er een reeks van vier thuisduels volgt.

Giovanni van Bronckhorst wil de zegereeks in de competitie uiteraard voortzetten. Feyenoord, dat nog geen punt verloor in de Eredivisie, wil als foutloze koploper aartsrivaal Ajax (23 oktober) op bezoek krijgen in De Kuip. Voor De Klassieker staat het duel tegen Zorya Luhansk op het programma. In Rotterdam, dus de ploeg wordt een verre reis naar Oekraïne bespaard. De drie punten zijn hard nodig voor Europese overwintering.

Na De Klassieker volgt woensdag (26 oktober) de stadsderby tegen Excelsior in de beker. De week wordt afgesloten met wederom een thuisduel: SC Heerenveen komt op bezoek. Vier dagen later volgt er weer een ontmoeting met Zorya, ditmaal in Odessa. Een uitduel met Go Ahead Eagles (6 november) luidt een nieuwe interlandperiode in.

Klassieker, Europa en stadsderby in belangrijk blok
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties