Herhaling van fiasco in Tilburg wil NEC voorkomen

Herhaling van fiasco in Tilburg wil NEC voorkomen

De tegenstander voor aanstaande zondag heeft Feyenoord een grote dienst bewezen. NEC heeft besloten om de huidige koploper van extra entreebewijzen te voorzien.

Volgens de Gelderlander gaat het, net als vorig seizoen, om een aantal van 250 extra plaatsen voor de Feyenoord-supporters. Na het fiasco in Tilburg, waar aanhangers van Willem ll slaags raakten met enkele fans van Feyenoord, heeft NEC ervoor gekozen om deze maatregel toe te passen zodat de veiligheid van zijn eigen aanhang gewaarborgd blijft. Met een speciaal ingericht vak, dat pal naast het uitvak ligt, wil NEC de 250 extra fans uit Rotterdam onderbrengen. Door deze maatregel kan Feyenoord aanstaande zondag worden gesteund door 750 fans.

Deze maatregel is genomen door NEC, Feyenoord, de gemeente Nijmegen en de politie Rotterdam. NEC-fans hebben bovendien de beschikking over één extra ticket wat kan worden aangeschaft. De Nijmeegse autoriteiten zijn bang dat deze extra tickets worden doorverkocht aan Feyenoord-supporters. Een woordvoerster van NEC reageert hierop: "We hebben onze eigen fans opgeroepen dit niet te doen, omdat het in strijd is met onze huisregels en de reglementen van de KNVB."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties