''Gudde speelt geen rol meer in stadionlobby''

''Gudde speelt geen rol meer in stadionlobby''

Eric Gudde speelt geen rol meer in de plannen van Feyenoord City. Dit meldt Feyenoord-watcher Iwan van Duren van Voetbal International. De algemeen directeur van de Rotterdammers zag eerdere plannen voor een verbeterd onderkomen op niets uitlopen.

''Feyenoord-directeur Eric Gudde speelt geen rol meer in de lobby, nadat eerdere pogingen voor een verbeterd onderkomen stuk voor stuk op de klippen waren gelopen. Hij wil ook niets meer zeggen over het project waar hij in 2007 al aan begon. Destijds was de doelstelling om in 2018 een vernieuwd onderkomen te betrekken.''

Op 22 november krijgt de gemeenteraad de onderbouwing over de ambitieuze plannen. ''Feyenoord City schermt met belangstelling van financiers uit binnen- en buitenland, maar zonder de financiële steun van de gemeente lijkt het fundament op drijfzand te rusten,'' aldus journalist Iwan van Duren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties