Supporters niet welkom op thuisvakken Old Trafford

Supporters niet welkom op thuisvakken Old Trafford

Feyenoord-supporters die de wedstrijd tussen Manchester United tegen Feyenoord vanuit een thuisvak in Old Trafford wilden bekijken, kregen vandaag een vervelend bericht. De supporters hebben vandaag het aankoopbedrag van de wedstrijdkaarten teruggestort op hun rekening gekregen. Het zou gaan om bijna 3.000 kaarten. De supporters zijn via een e-mail op de hoogte gesteld.

“Dat is gebeurd op verzoek van Feyenoord”, schrijft supportersgroep FRFC1908 op Twitter. “Manchester United zag er geen probleem in, maar er is op aangedrongen. Bij United hebben ze weinig begrip ervoor, maar voelen ze zich moreel verplicht.” De meeste Feyenoord-supporters hebben, na het kopen van de wedstrijdkaart, ook gelijk zaken als een vliegticket en hotelovernachting geregeld.

Update 14.50 uur | Feyenoord heeft inmiddels gereageerd op situatie en laat weten niet op de hoogte te zijn van het besluit: https://www.fr12.nl/nieuws/39171-nog-geen-informatie-kaartverkoop-man-united-uit.html

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties