Tweede sessie op Varkenoord zonder internationals

Tweede sessie op Varkenoord zonder internationals

Voor de spelers zonder internationale verplichtingen stond woensdagochtend de tweede groepstraining van deze week op het programma. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst mocht in totaal dertien veldspelers en drie keepers verwelkomen op Varkenoord, in voorbereiding op de uitwedstrijd tegen N.E.C. van volgende week.

Vanwege afwezigheid van Justin Bijlow en Pär Hansson sloot keeper Ramon ten Hove van Feyenoord Onder 19 aan op de training. Hij ging samen met keepers Brad Jones en Warner Hahn aan de slag.

Hahn hervatte dinsdag de training met de groep. Hetzelfde gold voor Eljero Elia, die woensdag alleen het afsluitende partijspel aan zich voorbij liet gaan.

Bij terugkeer van de selectie van het trainingsveld arriveerde juist de spelersbus van het Nederlands elftal bij De Kuip voor een besloten training in het stadion. Rick Karsdorp en Terence Kongolo, die beiden behoren tot de selectie voor de komende interlands tegen Wit-Rusland en Frankrijk, keerden daarmee terug op vertrouwd terrein. Hetzelfde gold voor voormalig Feyenoord-spelers Jordy Clasie, Georginio Wijnaldum en Stefan de Vrij.

De selectie van Feyenoord werkt donderdagochtend om 10:30 uur op Varkenoord de laatste groepstraining van deze week af, voordat de spelers drie dagen vrijaf krijgen. Aanstaande maandag om 13:00 uur wordt de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen N.E.C. hervat.

Lees meer over
Justin Bijlow Rick Karsdorp Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties