Legioen-leden ontvangen deze week nieuwe Feyenoord Magazine

Legioen-leden ontvangen deze week nieuwe Feyenoord Magazine

Alle leden van Het Legioen ontvangen deze week de derde editie van Feyenoord Magazine van dit seizoen. In het officiële clubmagazine is onder meer een groot interview te lezen met Steven Berghuis, die aanvankelijk behoorde tot de selectie van Oranje, maar zich moest afmelden wegens een knieblessure. De aanvaller vertelt onder meer over zijn eerste periode bij Feyenoord, de sterke band met zijn familie en zijn ambities bij de club.

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Zorya Luhansk ging Feyenoord Magazine op bezoek in Brighton bij Elvis Manu, de matchwinner van de laatste ontmoeting met de club uit Oekraïne. Verder lees je in de nieuwste editie over een bijzondere ontmoeting tussen Gerard Meijer en Ove Kindvall en maak je kennis met keeperstrainer Khalid Benlahsen. De dit seizoen gedebuteerde Mo El Hankouri geeft antwoord op vragen van supporters.

Het nieuwe Feyenoord Magazine valt deze week op de mat bij alle leden van Het Legioen.

Lees meer over
Elvis Manu Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties