''Ze kwamen met het hele vak op me af''

''Ze kwamen met het hele vak op me af''

De Feyenoord-supporter die zondag uit een vak met Willem ll-supporters werd gegooid, mankeert niks. Aangifte doen ziet hij vooralsnog niet zitten. ''Ze kwamen met het hele vak op me af.''

"Het is vervelend dat overal die beelden 'rondbonjouren'," vertelt de Feyenoorder, die graag anoniem wil blijven, aan het Algemeen Dagblad. "Ze kwamen met paraplu's op me af. Het was na de 0-2 of zo. Ik stond gewoon te juichen. Daarna kwamen ze onze kant op. Ze stonden op een gegeven moment met een stuk of tien man om me heen. Ja, dan kun je geen kant op."

Volgens enkele Willem II-supporters was de man, die vlakbij Tilburg woont, niet zomaar aan het juichen, maar bewust aan het provoceren. "Ik juich gewoon zoals ik juich. We hebben met 2-0 gewonnen en dat kunnen ze lekker in hun... je weet wel steken. Ik maak niemand belachelijk. Ik stond te juichen en ze kwamen gelijk mijn kant op", meent de Feyenoorder.

"En dan meteen met 40 man want zo stoer zijn ze niet, die mannetjes. Je ziet ook niet alles op de foto's. Op een gegeven moment zit ik op m'n knieën en staan er vijf op m'n hoofd te schoppen. Toen ben ik zelf maar die gracht in gedoken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties