Karsdorp: ''Nu wil ik gewoon mijn debuut maken''

maandag 3 oktober 2016 16:35 12.849 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp staat Fox Sports te woord. Er wordt aan hem gevraagd of hij klaar is voor een basisplaats in Oranje. "Dat is wel erg vroeg om te zeggen, maar ik voel me lekker, heb veel wedstrijden gespeeld de afgelopen week, ook Europees en beker. Dus ik ben er klaar voor."

De interviewer verwacht een basisplaats voor hem of Veltman. "Ja, klopt, maar ik heb er pas een keer bijgezeten en heb mijn debuut nog niet gemaakt. Dan is het raar als ik hier opeens zeg dat ik voor een basisplaats ga. Ik wil het hem wel moeilijk gaan maken en keihard bikkelen op de training om te laten zien dat ik ook fit ben en er zin in heb."

Het is wel anders voor Karsdorp dan de vorige keer toen hij bij de selectie van Oranje zat: "Ik ken de jongens nu wat beter en de laatste tijd doe ik het ook goed bij de club. De eerste keer was het onverwachts dat ik er bij zat en nu is het misschien wel verdiend."

Tot slot vraagt de interviewer of hij het type verdediger is dat Oranje nodig heeft. "Zoals iedereen weet ben ik heel aanvallend ingesteld: ik heb tien jaar op nummer tien gespeeld en nu nog geen twee jaar als rechtsback. Dan is het bijzonder als je binnen twee jaar het Nederlands Elftal hebt bereikt als rechtsback. Nu wil ik gewoon mijn debuut maken."

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 15 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 56 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved