Bilal en Tapia belangrijk: ''Dat is wat een elftal sterk maakt''

Bilal en Tapia belangrijk: ''Dat is wat een elftal sterk maakt''

Feyenoord is nog altijd ongeslagen koploper in de Eredivisie. In Tilburg werd Willem II met 0-2 verslagen. In VI Radio looft verslaggever Martijn Krabbendam trainer Giovanni van Bronckhorst: “Als je koploper bent met 24 punten uit acht wedstrijden, mag je trots zijn als trainer.”

Krabbendam zag deze wedstrijd een Feyenoord dat het niet heel moeilijk had. “Feyenoord hoefde niet heel goed te zijn om van dit Willem II te winnen. Je wist tijdens de wedstrijd dat het een vrij simpele overwinning zou worden, Feyenoord hoefde zich niet bovenmatig in te spannen. Dat is lekker na een wedstrijd als die tegen Fenerbahce donderdag.”

Middenvelder Renato Tapia mocht weer eens minuten maken, en was direct trefzeker. “Het zegt wat over wat Feyenoord tot zijn beschikking heeft. Van Bronckhorst is niet een trainer die veel wisselt, dus zij die op de bank zitten moeten wachten op een kans die niet heel vaak voorbij komt.”

Ook Bilal Basacikoglu, die normaal genoegen moet nemen met een rol als bankzitter, was belangrijk. “Bilal heeft goed gespeeld vandaag. Hij heeft gedaan waarvoor hij er stond en was betrokken bij de eerste goal. Bij deze wissel wordt Feyenoord niet per se zwakker. Dat is wat een elftal sterk maakt.”

Lees meer over
Renato Tapia Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties