Bilal looft Van der Heijden: ''Voor mij een voorbeeld''

Bilal looft Van der Heijden: ''Voor mij een voorbeeld''

Feyenoord wist zondagmiddag ook de achtste Eredivisiewedstrijd van dit seizoen te winnen. In Tilburg werd Willem II met 0-2 verslagen. Vanwege een blessure bij Steven Berghuis kon Bilal Basacikoglu weer eens in de basis beginnen, en met een assist was de buitenspeler meteen belangrijk.

“Ik leef altijd met hetzelfde gevoel naar een wedstrijd toe, of ik nou speel of niet”, begint Bilal in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik heb mezelf de afgelopen tijd goed laten zien en hard werken wordt beloond. Het ging lekker vandaag en ik ben belangrijk geweest met een asssist.” Zijn assist werd op schitterende wijze afgemaakt door Nicolai Jorgensen. “Het is altijd lekker als je als buitenspeler een goede klik met de spits hebt.”

Het andere doelpunt werd gemaakt door Renato Tapia, iemand die net als Bilal niet veel aan spelen toekomt bij Feyenoord. “Vertrouwen is belangrijk voor spelers op de bank, en daar gaan de jongens goed mee om.” Bilal looft ook Jan-Arie van der Heijden, die zichzelf van de bank terug in de basis heeft geknokt. “Hij kreeg de kans en is nu gewoon een vaste waarde geworden. Voor mij is hij een voorbeeld."

Lees meer over
Steven Berghuis Renato Tapia Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties