UPDATE | Berghuis meldt zich definitief af bij Oranje

UPDATE | Berghuis meldt zich definitief af bij Oranje

Steven Berghuis komt deze week niet in actie met het Nederlands elftal. De aanvaller van Feyenoord heeft zich afgemeld voor de interlandtrip door een blessure. Dit meldt het Algemeen Dagblad zojuist. Oranje speelt deze week tegen Wit-Rusland (6 oktober) en Frankrijk (10 oktober).

De buitenspeler, die dit seizoen wordt gehuurd van Watford, ontbrak zondagmiddag eveneens in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen in Tilburg met 0-2 van Willem II door doelpunten van Nicolai Jorgensen en Rentato Tapia.

Update 18.10 uur | Afzegging Berghuis bij Oranje nog niet zeker
Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft laten weten dat de afzegging van Steven Berghuis bij het Nederlands elftal nog niet zeker is. Dit heeft hij gezegd op de persconferentie na afloop van Willem II - Feyenoord. Feyenoord-watcher Mikos Gouka meldde vlak na de wedstrijd dat Berghuis zich had afgemeld.

“Ik geloof dat er nu wel contact is met de dokter van het Nederland elftal. Steven was vandaag niet fit, want hij had nog last van zijn binnenband na de wedstrijd van donderdag. Ik weet niet of hij het gaat redden, maar ik denk dat de kans groot is dat hij niet zal gaan.”

UPDATE 19.20 | Berghuis meldt zich definitief af bij Oranje
Steven Berghuis heeft zich zojuist definitief afgemeld voor het Nederlands elftal. Dit meldt de KNVB. Door de afzegging van Berghuis zijn Rick Karsdorp en Terence Kongolo de enige Feyenoorders in de selectie van Danny Blind. Het is niet bekend of er een vervanger voor Berghuis wordt opgeroepen.

Lees meer over
Steven Berghuis Rick Karsdorp Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties