Jorgensen looft Bilal: ''Vandaag misschien onze beste aanvaller''

Jorgensen looft Bilal: ''Vandaag misschien onze beste aanvaller''

Feyenoord won zondagmiddag met 0-2 van Willem II. In de eerste helft van de wedstrijd kwamen de Rotterdammers op een voorsprong door een fraai doelpunt van Nicolai Jorgensen, die een voorzet van Bilal Basacikoglu met zijn hak binnen tikte.

“Het was lastig vandaag”, zegt Jorgensen tegenover Fox Sports. “We hebben de afgelopen weken veel wedstrijden gespeeld en het was vandaag hard werken, maar we weten weer te winnen. Ik ben heel blij met de overwinning en het is goed om met deze score de interlandbreak in te gaan.”

“Het was fysiek lastiger vergeleken met het mentale opzicht”, zo spreekt Jorgensen zijn teamgenoot El Ahmadi tegen (klik hier). “Als je veel speelt is het fysiek zwaar, maar we toonden karakter en winnen. Het laat goed zien hoe dit team in elkaar zit.”

Volgens de Deen verdient Bilal Basacikoglu ‘the credits’ voor het doelpunt. “Het is een mooie goal”, zegt hij. “Ik moest denken in een ‘split second’ en deed het dus meer op intuïtie. Het was een goede voorzet van Bilal, een goede kwaliteit van hem. Hij zit niet altijd bij de eerste elf maar was vanmiddag misschien wel de beste man in onze aanval. De credits zijn voor hem.”

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties