Van de Looi: ''Hebben topdag nodig tegen Feyenoord''

Van de Looi: ''Hebben topdag nodig tegen Feyenoord''

Erwin van de Looi vindt dat Willem II vorig week, in de uitwedstrijd tegen NEC (0-0), te weinig lef en initiatief getoond heeft. De trainer hoopt dat de Tilburgers dat komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord wél zullen doen. "Op sommige momenten moeten we dieper gaan en wellicht meer pijn lijden."

Met Feyenoord treft Willem II de onbetwiste nummer één van de Eredivisie, die na zeven speelronden nog zonder averij is. "We zullen een topdag nodig hebben om Feyenoord te kunnen bedwingen", realiseert Van de Looi zich. "Feyenoord speelt met veel drive naar voren, maar zij hebben uiteraard ook hun zwakkere punten. Daar moeten we van zien te profiteren", aldus Van de Looi, die hoogstwaarschijnlijk weer kan beschikken over de herstelde Dico Koppers. Anouar Kali en Guus Joppen zijn er nog niet bij.

"Je speelt tegen de koploper, in een hopelijk goed gevuld stadion. Voor een speler zijn dat de wedstrijden waar je het voor doet", stelt Van de Looi verder op de clubwebsite. "Je merkt in de afgelopen wedstrijden dat wanneer het publiek er volle bak achter gaat staan, de spelers net dat extra duwtje in de rug krijgen. In een wedstrijd als die van komende zondag kan dat het verschil maken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties