De Cijfers: Feyenoord faalt in Istanbul

De Cijfers: Feyenoord faalt in Istanbul

Donderdagavond was niet de avond van Feyenoord, maar zeker niet van aanvoerder Dirk Kuyt en vleugelspeler Steven Berghuis. De bezoekers van FR12.nl gaven dikke onvoldoendes voor hun optreden in Istanboel. Kuyt werd beoordeeld met een 3.5 en Berghuis zelfs met een 3.0.

Brad Jones en Eric Botteghin waren de enige Feyenoorders die een voldoende scoorde in de verloren wedstrijd tegen Fenerbace. De keeper hield een 6.4 over aan de wedstrijd. Botteghin ontving een 6.3 van de bezoekers.

''De eerste helft was een complete offday van Feyenoord,'' oordeelt Joop van Daele in gesprek met RTV Rijnmond. ''Geen enkel duelkracht, onzichtbaar middenveld en aanvallend hebben we helemaal niks gebracht.''

''De tweede helft ging het iets beter. We kregen wat kleine mogelijkheden met bijvoorbeeld Jørgensen. Met het inbrengen van Bilal werd Feyenoord wat levendiger aan de rechterkant. Hij had een aantal goede acties in huis.''

FR12.nl:
Jones (6,4); Karsdorp(5,1), Botteghin (6,3), Van der Heijden (5,4), Kongolo (5,0); El Ahmadi (5,0), Kuyt (3,5), Vilhena (4,5); Berghuis (3,0), Jorgensen (5,4) en Toornstra (4,9).

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties