Basacikoglu: ''We haalden ons niveau niet''

Bilal Basaçikoglu zorgde donderdag tegen FC Oss voor de beslissing in de wedstrijd, door een kwartier voor tijd de 3-1 te maken. Zijn terugblik op de bekerzege van Feyenoord:

‘Als een club uit de Jupiler League naar De Kuip komt, wil die graag voor een stunt zorgen. We wisten daardoor vooraf dat dit een lastige wedstrijd kon worden.’

‘De grote kansen die we in de eerste minuten kregen, hadden we moeten afmaken. Dat deden we niet, waarna we na het tegendoelpunt in een lastige situatie kwamen. Ook zag je dat we na tien minuten verslapten. Dat mag niet gebeuren, zeker niet als je een week eerder nog wint van Manchester United en PSV. Daar moeten we kritisch naar gaan kijken.’

‘De tweede helft kwamen we meer volwassen uit de kleedkamer, al haalden we niet ons niveau. Gelukkig hebben we nog drie keer kunnen scoren, waardoor we toch een ruime overwinning hebben geboekt.’

‘Ik ben blij dat ik weer een hele wedstrijd heb gespeeld, een paar goede acties heb kunnen maken en een doelpunt heb gemaakt. Elke keer als ik een kans krijg van de trainer, probeer ik het vertrouwen terug te betalen.’