Zoet: ''Feyenoord komt hier om niet te verliezen''

Zoet: ''Feyenoord komt hier om niet te verliezen''

Ook Jeroen Zoet heeft de woorden van Jose Mourinho gelezen: "Feyenoord komt hier om niet te verliezen. Dat zie je aan alles. Als je 'm zelf niet scoort, krijg je 'm tegen. Thuis hebben we nu drie wedstrijden op rij niet gescoord en dat is frustrerend."

Het was niet bij PSV op gekomen om met een punt genoegen te nemen. "Feyenoord staat boven je en dus ga je niet voor een gelijkspel en ik denk dat je uit een corner nooit verslagen mag worden."

De eerste twintig minuten was PSV de bovenliggende partij, maar kon dat niet volhouden. Zoet weet precies waarom: "Dat is voetbal: je kunt niet negentig minuten domineren. Het was de fase waarin het iets minder liep, maar dan is het nog steeds zaak dat we daarin niets weggeven. In de tweede helft domineren we weer, denk ik, maar laten we het na om die enkele mogelijkheden die we hebben om te zetten in grote kansen."

PSV had wel zijn best gedaan tijdens de wedstrijd. "Iedereen heeft de intentie gehad vandaag om te winnen en dat heb je ook kunnen zien aan het voetbal."

Dat Feyenoord al vijf punten losstaat was Zoet niet ontgaan. "Ja, klopt, dat is waar, maar we moeten geen paniek strooien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties