Zoet: ''Feyenoord komt hier om niet te verliezen''

maandag 19 september 2016 15:55 53.062 keer bekeken 258 reacties Pro Shots

Ook Jeroen Zoet heeft de woorden van Jose Mourinho gelezen: "Feyenoord komt hier om niet te verliezen. Dat zie je aan alles. Als je 'm zelf niet scoort, krijg je 'm tegen. Thuis hebben we nu drie wedstrijden op rij niet gescoord en dat is frustrerend."

Het was niet bij PSV op gekomen om met een punt genoegen te nemen. "Feyenoord staat boven je en dus ga je niet voor een gelijkspel en ik denk dat je uit een corner nooit verslagen mag worden."

De eerste twintig minuten was PSV de bovenliggende partij, maar kon dat niet volhouden. Zoet weet precies waarom: "Dat is voetbal: je kunt niet negentig minuten domineren. Het was de fase waarin het iets minder liep, maar dan is het nog steeds zaak dat we daarin niets weggeven. In de tweede helft domineren we weer, denk ik, maar laten we het na om die enkele mogelijkheden die we hebben om te zetten in grote kansen."

PSV had wel zijn best gedaan tijdens de wedstrijd. "Iedereen heeft de intentie gehad vandaag om te winnen en dat heb je ook kunnen zien aan het voetbal."

Dat Feyenoord al vijf punten losstaat was Zoet niet ontgaan. "Ja, klopt, dat is waar, maar we moeten geen paniek strooien." 

Gerelateerd nieuws
258 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 172 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 61 mensen actief, waarvan 24 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved