''Feyenoord heeft het momentum''

vrijdag 16 september 2016 19:13 26.642 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

Bij VI-radio blikt Feyenoord-clubwatcher Iwan van Duren vooruit op de wedstrijd tegen PSV. Eerst laat hij zijn licht schijnen over waarin Feyenoord verder is dan vorig jaar. "Het is een team, ze zijn geroutineerder geworden, Toornstra is er vast ingekomen, we hebben nu onze Deens vriend Jørgensen voorin staan, Vilhena is gebleven en ook sterker geworden en ik vind ook dat ze een hele rustige keeper hebben en waar niemand het over heeft is Woudenberg, die ook echt een aanwinst is."

Daarna buigt hij zich over de vraag wat de kracht van het huidige Feyenoord is. "De kracht is de routine. Feyenoord heeft het een na oudste elftal in onze Mickey Mouse competitie. Als je naar de as kijkt, die hebben veel meegemaakt. Vier a vijf spelers hebben Premier Leaugue gespeeld. Feyenoord is een ervaren ploeg en heeft veel mensen die zich voor elkaar weg willen cijferen."

Tot slot analyseert hij hoe de verhoudingen tussen Feyenoord en PSV zijn. "Ik denk dat PSV een stap heeft gemaakt en Feyenoord twee en Feyenoord heeft het momentum. Normaal gesproken zeg je 'PSV is iets sterker dan Feyenoord'... normaal gesproken... de winst op United is natuurlijk doping voor deze ploeg."

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71588 leden - Op dit moment zijn 141 mensen actief, waarvan 52 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved