Eric Botteghin: ''Ze kennen me niet daar''

vrijdag 16 september 2016 18:53 39.316 keer bekeken 47 reacties Pro Shots

De NOS interviewde Eric Botteghin daags na zijn topprestatie tegen Manchester United en vroegen hem onder andere welke energie een wedstrijd zoals gisteren oplevert in aanloop naar de topper tegen PSV. "Het geeft een boost en natuurlijk heel veel vertrouwen. We hebben in de competitie nog niet verloren."

Op de vraag hoe het is om na Zwolle, NAC, FC Groningen en nu Feyenoord opeens tegen Pogba en Ibrahimovic te spelen moet de verdediger glimlachen. "Ja, mooi toch. Ik heb stapsgewijs mijn carriere gemaakt en nu sta ik hier tegen een van de grootste clubs van de wereld. Ik heb gisteren erg genoten van de wedstrijd en ik heb alles gegeven. Je moet genieten." Dan sta je opeens oog in oog met Ibrahimovic. "Hij is een van de beste spitsen van de wereld, maar op het veld denk ik niet aan hem, dan wil ik alleen maar duels winnen."

Wat vinden ze er in Brazilie van dat jij tegen Manchester speelt? "Het was live in Brazilie en het is leuk dat je reacties krijgt van familie en vrienden. Ze weten dat ik een voetballer ben, maar ze kijken nooit naar mijn wedstrijden. Dit is dan ook een mooi moment. Ik heb mijn hele carriere in Nederland gespeeld, ik heb alleen in de jeugd daar gespeeld." Dan lachend: "Ze kennen me niet daar."

Na twee bekerwinsten op rij zou het, volgens de interviewer, tijd zijn voor een kampioenschap voor Botteghin. "Iedereen wil kampioen worden en het begin geeft veel hoop en vertrouwen. We moeten nu niet gaan roepen, maar als we zo goed bezig blijven tot het eind van de competitie, dan is de kans groot."

Gerelateerd nieuws
47 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 803 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved